Parašyta 2007-02-15 19:07 Žinutės tema: Kaip pamilti prezervatyvą
Sveiki, būkite geras gydytojau patarkite ką daryti. Turiu draugą, kurį galėčiau pavadinti kekšium. Keičia diedus, nesinaudoja prezervatyvais, sako jam erekcija gali sutrikti nuo prezervatyvų, jie mažina malonumą. Ir šiaip esu girdėjusi, kad žmonės jaučia diskonfortą, kaip spręst šią problemą. Gi gaila man jo, jei susirgs visokiom liom, o jei dar užsikės ŽIV, bet jam tai nėra motyvas, sako man tai negresia. Ką man daryti su juo, visgi draugas,a?
Parašyta 2007-02-16 12:23 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
greiciausia patarimais nepamaitinsi zmogaus, o ir prievartauti nereiktu. Kiekvienas atsakngas uz savo gyvenima. Kol zmogus nesusidure su sveiatos keblumais, tol jam sunku ivertinti rizikos faktoriu, taciau manau jis elgiasi neatsakingai, vien jau kalbant apie kitus asmenis. taciau niekas musu per prievarta i lova neguldo. netiesa?
Parašyta 2007-02-17 10:25 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
draugas "nepamils"sargio tol, kol neturės keleto apsilankymų pas gydytoją dėl LPL. Po to kaip mielas prisikiš į kišenes jų ir naudos visur ir visada...
"I am not young enough to know everything." Oscar Wilde
Parašyta 2007-03-21 13:41 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
prezervatyvu dar reikia moketi naudotis, kiek zinau is draugu, rodydavau kaip uzismauti, jie irgi rodydavo, tai ka as zinau, nemokejimas uzmauti preziko.. taigi pries pamilstant prezika, pirma riekia teisingai ji uzdeti
Parašyta 2008-04-21 13:20 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
Prezervatyvas yra butinas daiktas, nepaisant to patinka ar ne, nes LPL sukeltos komplikacijos gali buti smarkiai skaudesnes nei "tipo" sumazejusi erekcija del prezervatyvo.
Meile - tai KANCIA, pasake bezdzione apsikabinusi ezi...
Parašyta 2008-07-07 20:40 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
Susiduriau ir as ne karta su sia problema. Ir visu vyru tas pats pasakymas, kad jam tuomet nera malonumo, nieko nejaucia, ir nieko neiseis! beprociai dabar galiu pasakyti. Aisku tik dabar galiu pasakyti, kai pati nusvilau ir supratau koks tai ''auksinis'' daiktas. Taigi manau tokiems reikia tik geros gyvenimo pamokos, tuomet bus viskas gerai nekenciu tokiu vyru, kurie issikalineja del preziku. As budama mergina ir tai visada visur ju turiu, ir man nesvarbu ka pagalvos ar pan. Tokiems vyrukams truksta ne tik ziniu, bet ir patirties gyvenimo skaudesnes.
Parašyta 2008-07-07 20:43 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
Susiduriau ir as ne karta su sia problema. Ir visu vyru tas pats pasakymas, kad jam tuomet nera malonumo, nieko nejaucia, ir nieko neiseis! beprociai dabar galiu pasakyti. Aisku tik dabar galiu pasakyti, kai pati nusvilau ir supratau koks tai ''auksinis'' daiktas. Taigi manau tokiems reikia tik geros gyvenimo pamokos, tuomet bus viskas gerai nekenciu tokiu vyru, kurie issikalineja del preziku. As budama mergina ir tai visada visur ju turiu, ir man nesvarbu ka pagalvos ar pan. Tokiems vyrukams truksta ne tik ziniu, bet ir patirties gyvenimo skaudesnes.
Parašyta 2008-11-12 18:27 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
sexovas17 parašė:
Manau sargis yra butinybe ir negali buti taip kad tau jis patinka arba ne, kiekvienas turime save apsaugoti
Protas geriausiai apsaugo. Jeigu neatsargiai sargį naudosime, kas iš jo. Jeigu žmogus nežino ką reiškia AIDS, tai čia jo bėda. Aš asmeniškai nuo tokių žmonių šalinuosi kuo toliau.
Parašyta 2008-11-12 19:17 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
Na, nesvarbu, ar protu, ar sargiais, ar dar kuom nors, save saugoti reikia būtinai. Kalbant apie lytiškai plintančias infekcijas, tai geriausiai saugo prezervatyvas. O dar geriau - susilaikymas nuo rizikingų lytinių santykių
Parašyta 2008-11-13 10:08 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
Filippi parašė:
Na, nesvarbu, ar protu, ar sargiais, ar dar kuom nors, save saugoti reikia būtinai. Kalbant apie lytiškai plintančias infekcijas, tai geriausiai saugo prezervatyvas. O dar geriau - susilaikymas nuo rizikingų lytinių santykių
Taip pritariu... Kad ir kokios būtų apsaugos priemonės, rizika visada yra juk O jei asmuo yra neatsakingas, tai ta rizika dar didesnė
Parašyta 2009-12-27 17:07 Žinutės tema: RE: Kaip pamilti prezervatyvą
Prezervatyvai tikrai privalomas dalykas, taciau tikrai slopina jautrumą, o tas labiausiai ir erzina. Aš dar nepatyręs gal dėl to, bet niekaip negalėjau užbaigti. Mylėjomės gal valandą su viršum ir matėsi, kad ir mano mergina stengėsi, tačiau bergždžiai. Ir nežinau ką daryti. Any ideas?