Parašyta 2007-09-11 19:54 Žinutės tema: susipainiojau.
e padekit man prasau. visiskai nebesusigaudau savo jausmuose... su vaikinu kartu jau beveik trys metai(jis man buvo pirmas)... nebezinau,viena diena atrodo kad ji begalo myliu,kita-kad jam nieko nebejauciu. taip ir metaus jausmuose... palikti kazkaip ir nesinori,nes pagalvojus giliau tai kad man gera su juo... ir taip liudna pasidaro ir sekso kazkaip visai nebenoriu. gal as dar neissilakscius? gal reikia dar ir su kitais pabut? ........ visai noreciau ir isivaizduoju ji kaip mano vyra,vaiku teva... bet veliau,dar ne dabar!!! tikrai zinau,kad jei palikciau ji antro karto nebebutu. o siaip ir nenoriu palikt. gal tai prisirisimas?
Parašyta 2007-09-12 08:13 Žinutės tema: RE: susipainiojau.
Mieloji Kristina, idealų nėra, nėr anei princo nei balto žirgo, nėra tinkamiausio, geriausio ir mum skirto, esame mes ir yra žmonės su kuriais mes kuriame santykius. sutinku, kad bent minimalus atitikmuo, aistra turi būti, tačiau visa kita yra tavo rankose, paremta tavo norais ir tikslais.
Tu turi sau aiškiai įvardinti ko tu nori.
Nuo savęs pažinimo įvyksta žinojimas.
išsilakstyti?
Kokia to prasmė?
gal nesilakstyti ir nebūti su kitais, o tiesiog pažinti save? Įprasminti save kokioje nors kasdieninėje veikloje?
Kam reikalinga save barstyti?
Mes turime tobulinti savo sielą, karmą, ar kaip pavadinsi taip nepagadinsi.
Viena draugė gera mintį pasakė: "mes įsimylime ne žmogų, o patį jausmą, ta meilę.mes labai apspalvinam tą jausmą, suteikiame jai kuo prabangesnį vardą ir reikšmę, tačiau praėjus laikui pajuntame, kad tai viso labo stipri aistra?
jei nerandi atsakymų, gal būt vertėtų pabūti vienumoje ir šiek tiek padirbti su savimi?
Nenorėk greitų sprendimų, pamastyk, pasvarstyk, panagrinėk save, nebijok pati save įskaudinti, pakalbėk su savimi, išgrynink savąjį žinojimą idant tau būtų lengviau gyventi.
jei manai, kad pati negebėsi save pažinti, kriepkis į žmones kurie tai išmano, pvz psichologas ar psichoterapeutas. Patikėk jie padeda, jie tavo pačios mintimis, tavo kalbos dovana padeda suprasti ko norėti
Pirmyn, veik, jausk, mylėk, nebijok parkristi ir susižeisti, tik išlik savimi...
Parašyta 2009-05-16 11:59 Žinutės tema: RE: susipainiojau.
Kristina,na nera lengvi tarpusavio santykiai. Gal tiesiog nemaisytu jums nedidele pertraukele? Kaikuriems individams ji buna naudinga. Per ta laika manau susivoktum savo jausmuose
Parašyta 2010-02-06 17:50 Žinutės tema: RE: susipainiojau.
Sveika!
Kaip kartais norisi, kad kas nors imtų ir pasakytų, kas musm geriausia, ką jaučiame ir kas bus vienu ar kitu atveju- pavyzdžiui, jei išsiskirtumėte, ar atsirastų kitas žmogus, kuris jį galėtų pakeisti, o gal reikia tik pertraukėlės... Ech, deja niekas kitas nežino šių atsakymų, kaip tik Tu pati (net jei dabar taip neatrodo).
Pritariu Arūnui- labai svarbu suprasti, ko Tu pati nori ir kaip jautiesi, iš kur kyla visi šie jausmai? Gal visa problema yra net ne santykyje, o tiesiog atsirado per daug stabilumo ir aiškumo, o norisi ko nors naujo. Bet gal reikia ne kito asmens, o tiesiog kitokios veiklos? Daugiau nuotykių ar ko nors, kas nėra taip kasdieniška. Ar laikas su partneriu kelia džiaugsmą, ar malonu jį jausti šalia. O gal tiesiog reiktų vienai šiek tiek pakeliauti? Arba kur nors padirbėti, kur jį matytum rečiau, o gal tuomet imsi jo ilgėtis? ...
Santykius neretai vadinu darbu, kuriam reikia ir kūrybos, ir entuziazmo, ir atsidavimo ir daugybės dalykų. Abejoti nėra blogai, svarbu tik nepasidaryti abejingai...
na žinoma, jei norisi labiau pasigilinti į kylančius jausmus, ar save geriau suprasti- visada gali padėti konsultacija. Tuo labiau, kaip suprantu, esi studentė, tad universitetuose turėtum rasti ir nemokamų psichologų konsultacijų.
Parašyta 2010-02-06 21:51 Žinutės tema: RE: susipainiojau.
ziurau, mergaite klausima uzdavus prie 2,5 metu, bet atsakyma psichologe dave siandien. fainas tas atsiminkas. pervercia viska, nepalieka nebaigtu darbu
Parašyta 2010-02-07 08:51 Žinutės tema: RE: susipainiojau.
hi, Irmantas!
Taip... ilgai keliavęs atsakymas. Turbūt visa bėda ta, kad ilgą laiką nebuvo pastovaus psichologo, kuris imtųsi šio darbelio. Kita vertus- dėkui už pastebėjimą - ir pačią privertė šyptelėti. Tikėkimės, kad toliau atsakymai atkeliaus daug greičiau
Parašyta 2010-03-01 19:32 Žinutės tema: RE: susipainiojau.
Kristina parašė:
e padekit man prasau. visiskai nebesusigaudau savo jausmuose... su vaikinu kartu jau beveik trys metai(jis man buvo pirmas)... nebezinau,viena diena atrodo kad ji begalo myliu,kita-kad jam nieko nebejauciu. taip ir metaus jausmuose... palikti kazkaip ir nesinori,nes pagalvojus giliau tai kad man gera su juo... ir taip liudna pasidaro ir sekso kazkaip visai nebenoriu. gal as dar neissilakscius? gal reikia dar ir su kitais pabut? ........ visai noreciau ir isivaizduoju ji kaip mano vyra,vaiku teva... bet veliau,dar ne dabar!!! tikrai zinau,kad jei palikciau ji antro karto nebebutu. o siaip ir nenoriu palikt. gal tai prisirisimas?
Vyrai - kaip lagaminai: ir paskui save tempti sunku, ir palikti gaila...