Parašyta 2009-12-23 14:45 Žinutės tema: Prostatitas+ saltis
Kaip saugojates nuo salcio? Ar stipriai veikia..?
Mano prostatitas vis tiek nepraejo, nors galvojau, kad praeis, pavasari stipriai susalau su draugais prie ezero nuvaziaves, ir prasirgau visa vasara. Paskutiniu metu eme lyg tai viskas gereti, maudimai daresi retesni ir neskausmingi. Manau padejo paprastas masazas + fiziniai pratimai, bet va praeita penktadieni per salcius pirkau masina, tai kol apziurejau vejas ir saltis, vel paveike taip, kad dabar daznai maudzia pilvo apacia, girdisi burbuliavimas toks, tai lyg vel pablogejimas ir dabar labai jautri reakcija i salti. Tiesiog 10-15 min. - 10 laipsniu temperaturoje ir skauda. Kol kas geriu tik Xitral ir Ketomex vaistus. (Prostatitas jau daugiau nei metai)..
Pasidalinkite patyrimu..
Parašyta 2009-12-24 05:57 Žinutės tema: RE: Prostatitas+ saltis
sveikas, na nezinau, pas mane irgi buna tie paumejimai, bet as jau ismokau i juos nekreipti demesio, stengiuosi susikoncentruoti kazkur kitur. Aisku, jei tas maudimas tesiasi kelias savaites as menesi, tada jau butinai drosk pas urologa, kad blogiau neprisidarytum. bet jei maudimas praeima po keliu dienu ar savaiteles, tai ir viskas ok. daugiau fiziniu pratimu ir siltu arbatu. kad kokia kita zaraza neuzpultu. nes jei i kiekviena paumejima reaguosi antibiotikais, tuojaus tau nebebus tinkamu. pabandyk siltas voneles, taip pat toki pratima: atsiguli ant nugaros, kojas pakeli 45 laipsniu kampu laikai ir tuo pat metu sutrauki tarpvietes raumenis (llyg bandytumei pakelti seklidziu kapseli), tada taip palaikai kokias tris sekundes ir nuleidi kojas. taip kartok po kokius 20 kartu/2 -3 kartus per diena. taip pat pabandyk spanguoliu (jei turi uzsaldytu, tai jos butu puiku), jei neturi, tada nusipirk vaistineje pabandyk. nezinau ar cia jos ar kas kitas, bet man padejo. as perku tokioje raudonoje pakuoteje.
tai pradziai butu tiek. a, tiesa, butinai saugok kojas, jei eini i lauka, dekis vilnonines kojines, i darba nusinesk vasarinius batus, kad kojos neslaptu. kojos daug ka bendro turi su paumejimais.
sekmes ir linksmu bei neskausmingu svenciu
Parašyta 2009-12-24 11:06 Žinutės tema: RE: Prostatitas+ saltis
Aciu uz atsakyma. Na tie Xatral ir Ketomex ne antibijotikai. Bet Xatral lyg ir beveik pastoviai geriu, o Ketomex sutarta su gydytoju, kad tik pauumejimu dienomis. Bet va jau daugiau nei 2 savaites geriu. Tas saltis paveike. Siaip jau buvau gana apsitvarkes, todel dabar vel nervas ima, kad is naujo prasideda.. Na, bet tikiuosi, po keleto dienu/savaiciu praeis..
Parašyta 2010-01-10 14:43 Žinutės tema: RE: Prostatitas+ saltis
nezinau kaip jum chebra, bet man su tuo salciu jau gana. ir ko as tik nebandau per tuos salcius, deduos 2 poras kelniu po dzinsais ir dar vilnone skara ant siknos, striuke ilga, nieko nepadeda. tik biski vejas papucia ir sikna visa salta... nezinau, bet man jau nervai nelaiko. aisku po to ir prasideda skausmai vel ir vel... tiesiog jau nebera nervu daugiau. turbut si ziema tai yra peilis visiems prostatininkams. buvau ir as nesenai pas viena SUPER gydytoja, uroonkologijos skyriaus vedeja Santariskese. ir ka galvojat, tas pradejo visaip kraipyt galva, tipo 25 metu per daug jau pakitimu prostatoje ir jau nera prasmes gerti antibiotikus nes jie nieko nedudoa. israse kazkokiu enzymu (kaina men. apie 400 Lt), sake nerealiai gerai, aisku gal neisgydo, bet labai sveika. nezinau, gaila tiek pinigu, o ir nelabai yra. bet jei kas turi galimybe, pabandykit, tikrai sako kad gerai. o as nezinau ka daryt...